Clatite cu dulceata
Foi de clatite umplute cu dulceata si decorate cu zahar farin.
Clatite cu branza de vaci si smantana
Foi de clatite umplute cu branza de vaci, stafide, arome si servite cu smantana.
Clatite banatene
Foi de clatite umplute cu branza de vaci, stafide si gratinate in cuptor.
Clatite cu mandarine Lloyd
Foi de clatite umplute cu mandarine si inghetata, servite cu sos din vin, lichior si decorate cu frisca.
Clatite cu pireu de castane
Foi de clatite umplute cu pireu de castane si decorate cu frisca.
Clatite cu inghetata si frisca
Foi de clatite umplute cu inghetata asortata si decorate cu frisca.
Clatite Creppe-Suzette
Foi de clatite trase la tigaie cu unt ,zahar si suc de portocale. Se servesc flambate.
Clatite cu ciocolata
Foi de clatite umplute cu ciocolata, decorate cu frisca si zahar farin.
Clatite cu nuci si dulceata
Foi de clatite umplute cu miez ras de nuca si dulceata, decorate cu zahar farin.
Sufleu surprise (pentru doua persoane)
Piscoturi, sirop, inghetata, fructe, albusuri de ou, copt rapid la foc puternic. Se serveste flambat.
Crema caramel
Crema preparata din zahar ars, oua frisca. Se serveste decorata cu frisca.
Lapte de pasare
Preparat realizat din lapte, oua, zahar vanilat. Se serveste cu decor din ciocolata.
Melone glace
Pepene galben cu lichior de fructe, inghetata. Se serveste decorat cu frisca.
Coupe-jacques
Inghetata asortata si fructe, servite cu frisca si decorate cu sos de ciocolata.
Pireu de castane cu frisca
Straturi alternate de pireu din castane si frisca. Se serveste decorat cu ciocolata.
Inghetata asortata cu frisca
Diferite sortimente de inghetata, servite cu frisca.
Salata de fructe cu frisca
Fructe proaspete, lichior de fructe, zahar. Se serveste decorata cu frisca.
Tort Tiramisu
Specialitate italiana, piscoturi, crema mascarpone, cacao. La dorinta Dumneavoastra, se poate servi cu frisca.
Platou cu fructe proaspete (pentru doua persoane)
Banane, kiwi ,portocale, struguri, pepene galben, mere. La dorinta Dumneavoastra, se pot adauga si diferite sortimente de brinzeturi.
Taitei cu nuci
Taitei de casa serviti cu miez ras de nuca si zahar.
Taitei cu mac
Taitei de casa serviti cu seminte de mac si zahar.
Macaroane cu caise
Macaroane, caise, oua, frisca, unt. Se gratineaza in cuptor si se servesc calde.
Banane cu miere
Banane, miere, susan, suc de lamaie. Banane prajite in unt si servite cu miere de albine.
Portocale si visine flambate
Portocale, visine, inghetata, zahar caramelizat, rom. Se servesc cu piscoturi, decorate cu frisca.