Cartofi Lloyd
Cartofi, oua, unt, nucsoara, gratinati in cuptor. Recomandati alaturi de alte garnituri, la diverse preparate.
Cartofi la cuptor
Cartofi, branza de vaci, unt, praz, lapte, condimente. Se coc in folie in cuptor si se servesc decorati cu patrunjel.
Cartofi gratinati
Cartofi, oua, unt, frisca, usturoi, condimente, gratinati in cuptor. Recomandati alaturi de preparate cu sos.
Cartofi natur
Cartofi fierti, decorati cu verdeata. Se recomanda la peste la gratar.
Cartofi pireu
Cartofi fierti si pasati, amestecati cu lapte si unt. Se recomanda in special la fripturi la tava.
Cartofi prajiti
Cartofi prajiti in ulei fierbinte. Recomandati la diferite preparate.
Cartofi pai
Cartofi taiati foarte subtiri, prajiti in ulei fierbinte. Recomandati la diferite preparate.
Cartofi svabesti
Cartofi asezonati cu ceapa, costita afumata si verdeata. Recomandati la diferite preparate.
Mazare verde sote
Mazare verde sotata in unt, cu adaos de zahar si verdeata. Recomandata in special alaturi de alte garnituri.
Fasole verde sote
Fasole verde sotata in unt. Recomandata in special alaturi de alte garnituri.
Morcovi sote
Rondele de morcovi sotate in unt, cu adaos de zahar. Recomandate in special alaturi de alte garnituri.
Conopida sote
Conopida sotata in unt, cu adaos de lamaie si verdeata. Recomandata in special alaturi de alte garnituri.
Broccoli sote
Frunze de broccoli sotate in unt, cu adaos de lamaie si verdeata. Recomandate in special alaturi de alte garnituri.
Varza de Bruxelles
Varza de bruxelles sotata in unt, asezonata cu costita afumata. Recomandata in special alaturi de alte garnituri.
Varza calita
Varza murata, calita in untura. Recomandata in special la fripturi din pasare.
Legume asortate sote
Morcovi, mazare, fasole verde, sotate impreuna in unt. Recomandate alaturi de cartofi prajiti, la diverse preparate.
Legume mexicane sote
Morcovi, mazare, fasole verde si porumb dulce, sotate impreuna in unt. Recomandate alaturi de cartofi prajiti, la diverse preparate.
Mamaliguta pripita
Faina de malai fiarta in apa cu sare. Se recomanda in special la preparate cu sos.
Rizotto milanez
Orez gratinat la cuptor, asezonat cu ciuperci si sunca. Se serveste cu cascaval ras.
Orez cu unt
Orez sotat in unt. Recomandat in special alaturi de alte garnituri.
Garnitura de fructe
Fructe sotate in unt, cu adaos de zahar si lamaie. Recomandate in special la preparate la gratar.
Ciuperci champignons la gratar
Ciuperci condimentate, fripte pe gratar. Recomandate alaturi de alte garnituri, la diverse preparate.
Sote de ciuperci
Ciuperci champignons sotate in unt, cu adaos de condimente si vin. Recomandate alaturi de alte garnituri, la diverse preparate.
Rondele prajite din telina
Rondele din telina prajite in unt si condimentate cu piper. Recomandate alaturi de alte garnituri, la diverse preparate.