Gustare calda Lloyd
Alcatuita din ficatei de pui, ciuperci umplute, bulete din cascaval, flori din cabanos prajit, cu decor din legume.
Cascaval la capac
Cascaval de calitate superioara, topit partial in unt si sevit fierbinte
Cascaval pane
Cascaval de calitate superioara, tapetat cu pesmet si prajit rapid in ulei fierbinte.
Cascaval parizian
Cascaval de calitate superioara, trecut prin un amestec de ou cu faina si prajit rapid in ulei fierbinte.
Crochete de cascaval
Cascaval de calitate superioara, in forma de crochete, tapetate cu pesmet si prajite in ulei.
Bulete de cascaval
Cascaval de calitate superioara, in forme rotunde, trecute printr-un amestec de ou cu faina si prajite rapid in ulei fierbinte.
Omleta simpla
Oua proaspete de gaina, batute spuma si prajite rapid in ulei fierbinte. La cererea Dumneavoatra se poate asezona cu diferite mezeluri, ciuperci sau legume.
Ochiuri cu sunca
Varianta romaneasca a specialitatii englezesti „ham and eggs”: oua proaspete de gaina, prajite sub forma de ochiuri si asezonate cu sunca.
Ficatei de pui la tigaie
Ficatei proaspeti de pasare prajiti in ulei si condimentati cu usturoi, piper si vin.
Ficatei de pui in costita
Ficatei proaspeti de pasare inveliti in felii de costita afumata, prajiti in ulei si condimentati cu usturoi, piper si vin.
Creier pane
Creier marinat de porc sau vita, trecut printr-un amestec de ou cu faina, tapetat cu pesmet si prajit in ulei fierbinte.
Creier rasol
Creier de porc sau vita servit fierbinte cu bucatele de unt, zeama de lamaie si presarat cu patrunjel taiat marunt, se poate servi cu sos alb acrit cu zeama de lamaie.
Creier parizian
Creier marinat de porc sau vita, trecut printr-un amestec de ou cu faina, prajit in ulei fierbinte
Bulete de creier
Creier marinat de porc sau vita, sub forma rotunda, trecut printr-un amestec de ou cu faina, tapetat cu pesmet si prajit in ulei fierbinte.
Pui de balta pane
O delicatesa din pulpe de pui de balta trecute printr-un amestec de ou cu faina, tapetate cu pesmet si prajite in ulei fierbinte.
Pui de balta parizieni
O delicatesa din pulpe de pui de balta trecute printr-un amestec de ou cu faina, prajite in ulei fierbinte.
Pui de balta meuniere
O delicatesa din pulpe de pui de balta date pritr- un amestec de ou cu faina, prajite in ulei fierbinte si servite impreuna cu sosul meuniere.
Aripi prajite de pui
Aripi condimentate de pui, prajite in ulei fierbinte, crocante.
Aripi de pui la gratar
Aripi condimentate de pui, prajite pe gratar.
Cabanos prajit
Carnati cabanos, in forma de floare, prajiti in ulei fierbinte.
Cartofi pane cu sos de smantana
Cartofi, oua, ceapa, condimente. Prajite in tigaie si servite cu sos de smantana.
Ciuperci champignons umplute
Ciuperci champignons umplute cu ceapa, usturoi, cascaval ras si condimente, prajite rapid in ulei fierbinte.
Ciuperci champignons la gratar
Ciuperci champignons prajite la gratar, cu adaos de unt si verdeata
Clatite umplute cu carne
Foi de clatita, umplute cu carne tocata, cascaval ras si condimente aromate, servite impreuna cu sos tomat.
Clatite umplute cu ciuperci
Foi de clatita, umplute cu ciuperci champignons, unt, cascaval ras, ceapa, servite impreuna cu sos de smantana.
Mamaliguta cu branza si smantana
Specialitate romaneasca traditionala; la dorinta Dumneavoastra, se poate servi cu branza proaspata de vaci sau cu branza telemea.
Mamaliga cu branza de burduf la cuptor
Specialitate romaneasca traditionala; se serveste cu smantana.