Gustare rece Lloyd

Mezeluri superioare (salam sibiu, sunca praga, muschi file) asortate cu branzeturi de calitate (cascaval, mozzarella) si cu legume de sezon (rosii, castraveti). La cerere, se poate alcatui combinatia dorita de catre Dumneavoastra.

Gustare Taraneasca

Preparate traditionale din porc (toba, jumere, caltabos, sangerete) impreuna cu branza telemea, servite cu ceapa verde, usturoi si varza murata. La cerere, se poate alcatui combinatia dorita de catre Dumneavoastra.

Salata de cruditati Lloyd

Legume asortate (salata verde, morcovi, varza, telina) combinate cu mere si carne de pasare, servite impreuna cu telemea rasa.

Rulou de sunca cu hrean
Rulouri de sunca praga, umplute cu hrean, servite pe foi de salata verde.
Biftec tartar
Muschi de vaca, galbenus de ou, ceapa, condimente, combinate de client, se serveste rece, cu sos worchester.
Limba de vaca cu sos
Feliile de limba de vaca, sunt servite cu sos tartar sau remoulade, decorate cu verdeata.
Salata de ciuperci cu maioneza
Ciuperci champignons, sunca praga, combinate cu maioneza si decorate cu gogosari rosii si lamaie.
Cocktail cu cozi de raci
Telina, morcovi, mere, lamai, sos ketchup, decorate cu cozi de raci.
Cocktail cu fructe de mare
Telina, morcovi, mere, lamai, sos ketchup, decorate cu fructe de mare.
Cocktail cu ton
Telina, morcovi, mere, lamai, sos ketchup, decorate cu ton
Cocktail cu scoici
Telina, morcovi, mere, lamai, sos ketchup, decorate cu scoici
Scoici in sos tomat
Scoici in sos tomat, servite pe foi de salata verde.
Oua umplute servite cu sos
Oua fierte, umplute cu pasta de galbenus amestecata cu smantana si condimente, servite cu sos tartar sau remoulade, presarate cu patrunjel verde.
Icre negre natur
Icre negre tip caviar, servite pe suport de gheata, impreuna cu paine prajita, unt si lamaie.
Icre de Manciuria
Icre rosii de Manciuria, servite pe suport de gheata, impreuna cu paine prajita, unt si lamaie.
Tartine cu icre
Icre negre sau rosii, servite pe tartine de paine prajita, cu unt si lamaie.
Fileuri de anchoise
Fileuri de anchoise, servite pe foi de salata verde si decorate cu lamaie.
Pepene cu sunca
Pepene galben, servit cu felii de sunca praga sau jambon, dupa dorinta Dumneavoastra.
Salata de vinete cu maioneza
Salata de vinete proaspat preparata, amestecata cu maioneza, servita pe decor din salata verde. La cerere, se poate servi si impreuna cu rosii feliate.
Salata Caesar
Cunoscuta specialitate culinara americana; salata verde, combinata cu crutoane, costita afumata, oua fierte tari si sardele, decorata cu parmezan ras.
Salata Lloyd
O combinatie din salata verde, piept dezosat de pui, ficatei, crutoane, vin si suc de lamaie.
Salata din sparanghel
Sparanghel, rosii, praz, oua, maioneza, frisca. Se serveste in cupe, decorata cu albus de ou.
Salata svabeasca
Cartofi, castraveti verzi, ceapa, mustar, condimente. Se serveste decorata cu rondele de praz.
Salata germana cu carnati
O combinatie din carnati afumati, castraveti murati, ceapa si condimente.
Salata exotica
Portocale, ananas, mere, ceapa, praz, vin, ketchup, condimente. Se serveste decorata cu patrunjel.