Sarmalute in foi de varza, cu costita si smantana
Preparat traditional din carne tocata rulata in foi de varza murata. Se recomanda servirea cu mamaliguta.
Tocanita de porc, cu cartofi natur
Carne de porc sotata in untura,cu adaos de bulion si condimente.se serveste cu cartofi natur, decorati cu verdeata.
 Tocanita piperata de vacuta
Carne de vaca sotata in untura,cu adaos de bulion si condimente. Se recomanda servirea alaturi de cartofi natur.
Gulas unguresc
Specialitate maghiara; carne de vaca cu sos foarte condimentat,insotita de galuste din faina.
Tochitura cu mamaliguta
Carne de porc si de vaca, preparate cu un sos condimentat si servita cu mamaliguta.
Tochitura haiduceasca
Carne de porc, preparata cu un sos condimentat cu adaos de oua si telemea. Se recomanda servirea alaturi de cartofi natur.
Ciolan afumat cu fasole alba
Preparat traditional;ciolan afumat de porc, servit alaturi de mancare din fasole.
Ciulama de pui cu mamaliguta
Carne de pasare preparata cu sos cu adaos de smantana si servita cu mamaliguta fierbinte.
Papricas de pui
Carne de pasare preparata cu sos condimentat si servita cu smantana impreuna cu galuste din faina.
Tuslama de burta
Specialitate dobrogeana; burta de vaca preparata cu legume, condimentata cu usturoi si servita alaturi cu sos de hrean.
Friptura de porc la tava
Pulpa de porc,insotita de legume si preparata la cuptor.Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Friptura de curcan la tava
Carne de curcan, insotita de legume si preparata la cuptor.Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Friptura de pui la tava
Carne de pasare, insotita de legume si preparata la cuptor. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Rasol de vacuta cu legume
Carne fiarta de vaca,servita alaturi de diferite legume.Preparat recomandat in regim de crutare.
Rasol de pasare cu legume
Carne fiarta de pasare, servita alaturi de diferite legume.Preparat recomandat in regim de crutare.