File de salau la gratar
File de salau, fript pe gratarul incins. Se recomanda servirea cu cartofi natur, insotit de sosuri adecvate.
File de salau pane
File de salau trecut prin ou, faina, tapetat cu pesmet si prajit in ulei fierbinte. Se recomanda servirea cu cartofi natur, insotit de sosuri adecvate.
File de salau parizian
File de salau trecut prin ou, faina, prajit in ulei fierbinte. Se recomanda servirea cu cartofi natur, insotit de sosuri adecvate.
File de salau meuniere
File de salau trecut prin ou, faina, prajit in ulei fierbinte si servit cu sos meuniere, de preferinta cu cartofi natur.
File de salau a la bonne femme
Specialitate din bucataria franceza; file de salau gratinat la cuptor, cu adaos de ciuperci, smantana si cascaval
Rulou de salau cu legume
File de salau fiert si servit impreuna cu diferite legume. Recomandat pentru regim de crutare
Pastravi la gratar
Pastravi trecuti prin ulei si fripti pe gratar incins. Se recomanda servirea cu cartofi natur, insotit de sosuri adecvate.
Pastravi meuniere
Pastravi trecut prin ou, faina, prajiti in ulei fierbinte si serviti cu sos meuniere, de preferinta cu cartofi natur.
Saramura de crap
File de crap servit cu o saramura din ardei iute, boia, verdeata si condimente.
Crap spaniol
File de crap condimentat cu piper, fript la gratar si servit cu un sos din ulei, otet si usturoi.
Pastravi cu migdale
Pastravi trecuti prin ou, faina, migdale feliate si prajiti in tigaie la foc mic. Se servesc decorati cu lamaie si marar.
File de somon afumat
File de somon afumat, servit rece cu unt maitre d’hotel si lamiie.
File de somon la gratar
File de somon trecut prin ulei si fript pe gratar incins. Se recomanda servirea cu cartofi natur, insotit de sosuri adecvate.
Somn la gratar
File de somn trecut prin ulei si fript pe gratar incins. Se recomanda servirea cu cartofi natur ,insotit de sosuri adecvate.
Morun la gratar
File de morun trecut prin ulei si fript pe gratar incins. Se recomanda servirea cu cartofi natur, insotit de sosuri adecvate.
Calcan la gratar
File de calcan trecut prin ulei si fript pe gratar incins. Se recomanda servirea cu cartofi natur, insotit de sosuri adecvate.
 Calamari parizieni
Calamari trecuti prin ou cu faina si prajiti in ulei. Se servesc pe salata verde, cu lamaie.
Calamari cu spuma de rosii
Calamari, unt, pasta de rosii, vin, condimente, prajiti in unt si serviti cu spuma de rosii.