Piept de pui la gratar
Piept dezosat de pasare, uns cu untdelemn, fript pe gratar incins; se serveste cu bucatele de unt deasupra si cu felii de lamaie sau mujdei de usturoi.
Pulpe de pui la gratar
Pulpe cu os de pasare, unse cu untdelemn, fripte pe gratar incins; se servesc alaturi de garniturile dorite de clienti.
Frigarui de pasare
Piept dezosat de pasare, alternat cu ceapa si aromat condimentat, fript la gratar incins, pe betisoare de bambus.
Frigarui speciale
Muschi de vaca, de porc, costita afumata, ficat, carnati cabanos, alternate cu rondele din ardei gras si ceapa, fripte impreuna pe betisoare de bambus.
Muschiulet impanat de porc
Muschiulet de porc, impanat cu costita afumata si usturoi, fript pe gratar incins si servit cu diferite garnituri, dupa dorinta clientilor.
Muschiulet umplut
Muschiulet de porc umplut cu carnati cabanos, aromat cu condimente, fript pe gratar si servit cu garniturile dorite de clienti.
Mixed grilles
Muschi de vaca, muschiulet de porc, ficat, piept dezosat de pui, bine fripte pe gratarul incins; impreuna cu garniturile si salata preferata, reprezinta deliciul gurmanzilor.
Muschi de vaca cu unt maitre d`hotel
Muschi de vaca fript pe gratarul incins dupa preferintele clientului; in sange, medium sau hard, servit impreuna cu unt maitre d’hotel.
Biftec cu oua
Muschi de vaca fript pe gratarul incins dupa preferintele clientului; in sange, medium sau hard, servit impreuna cu un ochi de ou.
Chateaubriand (pentru doua persoane)
„regele” bucatariei franceze, se prepara din muschi de vaca fript pe gratar, servit pe cruton de franzela, la dorinta cu diferite sosuri; la cerere, se poate flamba.
Frigarui din peste
Peste file, costita afumata, rosii, foi de dafin, montate pe frigarui din bambus si fripte pe gratar incins. Se servesc stropite cu suc de lamaie, preferabil cu toast cu usturoi.
Frigarui cu sos picant
Cotlet de porc, rosii, mere, sos picant. Se prajesc pe gratar incins si se servesc preferabil cu pireu din cartofi si legume.
Japoneze a la cassa
Carne tocata cu adaos de ceapa, oua si condimente, fripta pe gratar incins. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.