Boeuf a la Stroganoff
Specialitate internationala; muschi de vaca, ciuperci si legume preparate cu sos condimentat. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Escalop de vacuta cu ciuperci
Muschi de vaca sotat in unt si servit cu un sos din ciuperci si smantana. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Escalop a la Zingarra
Carne de porc sotata in unt si servita cu un sos din ciuperci si sunca. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Escalop cu sos de vin
Carne de porc sotata in unt si servita cu un sos din vin. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Cotlet gratinat cu creier
Cotlet de porc gratinat cu o compozitie din creier, orez, sos alb si cascaval. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Cotlet gratinat cu ciuperci
Cotlet de porc gratinat cu o compozitie din ciuperci, orez, sos alb si cascaval. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Cotlet gratinat cu cozi de raci
Cotlet de porc gratinat cu o compozitie din cozi de raci, orez, sos alb si cascaval. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Cotlet Normandia
Cotlet de porc prajit la tigaie cu sunca, smintina, sos alb si lamiie. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Cotlet pane
Cotlet de porc trecut prin ou,faina si pesmet, prajit in ulei incins.se serveste decorat cu lamiie.
Cotlet parizian
Cotlet de porc trecut prin ou, faina si prajit in ulei incins. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Cotlet Palermo
Cotlet de porc trecut prin sos bechamel cu adaos de cascaval si prajit in ulei incins. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Steak Hawaii
Cotlet de porc cu ananas si cascaval, gratinat la cuptor. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Snitel vienez
Muschi de vitel dat prin ou, faina, pesmet si prajit in ulei incins. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Gordon bleu
Cotlet de porc rulat cu sunca, cascaval, dat prin ou, faina, pesmet si prajit in ulei incins. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Rulou de vitel cu ciuperci
Muschi de vitel rulat cu ciuperci, costita, condimente, servit cu sos. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Pfeffersteak
Muschi de vaca, piper verde si condimente, flambat la masa clientilor. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Tournedo Rossini
Muschi de vaca tras la tigaie impreuna cu ficatei de pui si sos brun. Se serveste pe cruton de franzela. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Tournedo cu ciuperci
Muschi de vaca tras la tigaie impreuna cu ciuperci si sos brun. Se serveste pe cruton de franzela. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Piept de curcan cu migdale
Piept dezosat de curcan, dat prin faina, oua, migdale si pesmet, prajit in ulei incins. Se recomanda servirea alaturi de diferite garnituri.
Saltimboca
Specialitate italiana: muschi de vaca, sunca, salvie, condimente, sherry, rulate si prajite la tigaie. Se serveste cu sos, preferabil cu pireu din cartofi.
Cotlet de porc in sos de smantana
Specialitate franceza: cotlet de porc, morcovi, ceapa, frisca, condimente. Se serveste cu sosul rezultat, preferabil cu pireu din cartofi.
Cotlet picant de porc
Specialitate slovaca: cotlet de porc, iaurt, unt, condimente. Se serveste cu sosul rezultat, preferabil cartofi natur.
Cotlet de porc cu mere
Specialitate elvetiana: cotlet de porc, mere, vin, unt, condimente. Cotlet pane de porc, servit cu mere prajite si sos, preferabil cu cartofi natur.
Cotlet de porc in sos de mustar
Specialitate germana: cotlet de porc, iaurt, coniac, stafide, vin, condimente. Se prajeste in tigaie si se serveste cu sosul rezultat, preferabil cu cartofi Lloyd.
Cotlet Cracovia
Specialitate poloneza: cotlet pane de porc, rulat cu sunca, ciuperci, condimente. Se serveste decorat cu cascaval ras si lamaie.
Pui in sos de bere
Specialitate belgiana: piept dezosat de pui, ficatei, rosii, bere, condimente. Se prajeste in tigaie si se serveste cu sosul rezultat, preferabil cu cartofi prajiti.
Pulpe de pui cu mere
Pulpe de pui, mere, vin, frisca, oua, condimente. Se servesc gratinate in cuptor, cu diferite garnituri.