Supa rasol de pui cu taitei
Supa cu carne de pasare si taitei de casa. Se serveste decorata cu verdeata.
Supa rasol de vacuta cu galuste
Supa cu carne de vacuta si galuste de gris. Se serveste decorata cu verdeata.
Supa de fazan cu tortelini
Delicioasa supa de fazan, servita cu tortelini
Supa gulas
Cunoscuta specialitate ungureasca; carne de vacuta, legume fierte si galuste din faina servite impreuna, bine condimentate.
Supa de fasole alba cu costita
Supa din fasole alba, servita cu costita afumata prajita.
Supa din rosii cu orez
Supa usoara, preparata din rosii si orez fiert, decorata cu verdeata.
Supa de ceapa
O delicatesa preparata din supa concentrata, ceapa, crutoane din franzela, cascaval ras, gratinata la cuptor si servita fierbinte, cu unt.
Supa din coada de vaca
Specialitate englezeasca, preparata din coada de vaca cu legume si condimente.
Consomme cu ou
Supa clara concentrata, cu galbenus de ou si cascaval.
Consomme madrilen
Supa clara concentrata, cu rosii
Supa crema de legume
Crema din legume fierte si pasate. Se serveste cu crutoane din paine si smantana.
Supa crema de ciuperci cu smantana
Crema din ciuperci pasate. Se serveste cu crutoane din paine prajita si smantana.
Ciorba de burta
Preparat traditional, obtinut din burta de vaca si legume fierte impreuna. Se serveste dreasa cu galbenus de ou, smantana, mujdei de usturoi si lamaie.
Ciorba taraneasca de vacuta
Preparat traditional romanesc, din carne de vacuta si legume fierte impreuna. Se serveste decorata cu tarhon si patrunjel.
Ciorba ardeleneasca de porc
Carne de porc si legume fierte impreuna. Se serveste decorata cu tarhon.
Ciorba de perisoare a la grec
Perisoare din carne de vacuta fierte cu legume. Se serveste dreasa cu smantana, acrita cu suc de lamaie.
Ciorba de pui a la grec
Carne de pasare, fiarta cu legume. Se serveste dreasa cu smantana, acrita cu suc de lamaie.
Supa picanta de mere cu sherry
Supa de pui, mere, rosii, ceapa, condimente. Se poate servi si rece, cu adaos de sherry
Supa de bere
Bere, oua, zahar, condimente aromate. Se serveste fierbinte, cu albusuri de ou deasupra.